DuniaHayalan


SHUNIKO

 photo 541749_122447597923676_723215121_n_zpscc7f1552.jpg
FACEBOOK || TWITTER
|| INSTAGRAM

Kini aku berada di KPM Seri Iskandar ...



Friday, July 19, 2013 | 12:16 AM | 0 ♥

Assalmmualikum, lama tak bercerita di bloger semnjak masuk KPM ni. Biasalah Bz memanjang... Hari ni aku nak bercerita tentang pengalamn aku duduk KPM Seri Iskandar ni. Hari pendftarn merupakan hari paling sesak dekat sini, biaslah tu mcm sekolah :) Minggu pertman kami semua yang baru masuk ni ade Orntas. Tido smpai pukul 3 pagi *kena Denda* bangun pkul 4.30 pagi !! dalam 1 minggu hari orntasi kami semua tak cukup tido penat and so wtv ~ Hari pertama masuk kelas mesti lah berdebar, Semakin lama aku semakin biasa dengan budak-budak kelas aku  :) Aku dalam kelas suka bersuara and suka buat sesuatu bnda tu selamba lek aku je :) Pada suatu masa kelas bahasa inggeris time Speaking kami semua kena memperkenalkan diri sendiri seorang demi seorang dekat depan (berckap bhsa inggeris) kenalkan Nama; Hobi; Cita-cita; Tmpat lahir; Status; and so on. Time aku bercakap pasal Status tu aku berdebar sangat. Aku jujurkan je yang aku dah TAKEN then budak klas lelaki tnya siapa name BF =.= lagi laa muka aku dah merah dekat depan tu ~ jwpan aku biarlah rahsia :) Kini budak kelas aku yang lelaki tu harap jagan simpan persan terhadap aku tau ;) Aku tahu ade yang ..... sebab ade orang bagi tahu aku. But sory beb aku dah berpunya :) Semakin hari semakin berdebar aku rasa duduk sini, tak lama lagi aku dah ade test tapi aku rasa mcm aku belum bersedia ouhh mennnn ,-,- btw sampai di sini shja la aku bercerita, sebb aku ade bnyak benda lagi nak buat :/ no time for online :( hurmmm bye-2 bloger ku *_*



|


Copyright ©. Code thanks to Shuniko